Special request?   info@lootspot.be

Special request?   info@lootspot.be

Retourneren online aankopen: retourneringsrecht

Heb je online een product bij Lootspot BV aangekocht en ben je hier niet tevreden van? Dat kan de beste overkomen: no questions asked! Om te retourneren gebruik je onderstaande formulier, of je bezorgt ons alle nodige info via info@lootspot.be

  • Bedenktijd: Je hebt 14 dagen bedenktijd, nadat je je jouw aankoop hebt ontvangen. De aankoop mag dus binnen 14 dagen na ontvangst van het product geretourneerd worden. Je moet je niet verantwoorden voor het retourneren van jouw product. 
  • Beoordelen van het product: de meeste producten die Lootspot BV verkoopt zijn collectors items. Dit betekent dat de waarde van het product afhankelijk is van het feit of de verpakking al dan niet geopend en/of beschadigd is. Indien het geretourneerde product terug gestuurd werd in dezelfde staat als je het ontvangen hebt, dan zullen wij altijd overgaan tot een volledige vergoeding. Komt het product terug in een geopende of beschadigde verpakking ? Dan kan het verschil in waarde in rekening gebracht worden. De schade wordt dan verminderd op het aankoopbedrag en dus wordt alleen de restwaarde vergoed.
  • Vergoeding: Binnen de 14 dagen nadat het product retour is gemeld, vergoeden wij het totaalbedrag dat jij betaalt hebt, inclusief de verzendkosten die je betaalde om het pakket te laten leveren. 
  • Terugbetaling: bij retournering via post betalen wij je terug via overschrijving, bij retournering in de winkel kunnen we je ook cash terugbetalen.