Funko Pop Harry Potter: een  betoverende collectie

Het overdonderende succes van de Funko Pop Harry Potter reeks van J.K Rowling is niet te stoppen.
Deze figuren behoren dan ook tot de meest gezochte van alle Funko Pop’s. Andere populaire collecties zijn die van
Funko Pop Star Wars en Funko Pop Disney.

Funko Pop Harry Potter, Ron Weasley, Neville Longbottom, Albus Dumbledore of een andere van deze uitgebreide collectie kopen?

Dan ben je aan het juiste adres. De grote populariteit van deze collectie weerspiegeld zich in ons ruime aanbod. Regelmatig passeren er Chase en Vaulted Pops van deze reeks, maar wees er snel bij want deze zeldzame verzamelstukken vliegen de deur uit!

Funko Pop Harry Potter gezocht? 

Vind de nieuwste figuren uit de collectie bij Lootspot, en maak jouw verzameling compleet. Check regelmatig deze pagina, zodat je de nieuwste figuren als eerste in jouw bezit kunt hebben. Regelmatig hebben we ook Pops uit deze collectie in onze winkel staan die nog niet online zijn. Wil je als eerste ons volledige aanbod zien? Maak dan een afspraak via info@lootspot.be en bezoek onze winkel!
 

Nu erg populair: Harry Potter with Hedwig #1

Deze Funko Pop is erg in trek. Voor de echte verzamelaar is dit een niet te missen stuk. Maar ook als cadeau is dit altijd een voltreffer. Bovendien is deze Pop maar liefst 45 cm hoog! We hebben nog één exemplaar op stock, dus wees er snel bij. 

Funko Pop Rubeus Hagrid #126

Deze Funko vloog in no-time de deur uit. Wie is de gelukkige die het laatste exemplaar in handen krijgt?

Voeg in één klap twee iconen uit de Harry Potter reeks aan jouw verzameling toe

Het duo-pakket Funko Ppop Harry vs. Voldemort #119 zet beide vijanden tegenover elkaar, zodat ze hun strijd verder kunnen zetten in jouw huiskamer. Ook van deze Funko hebben we slechts één exemplaar resterend. Wacht dus niet te lang en koop hem nu.

Join the community!

Maak een gratis account aan via de knop ‘registreren’ rechtsboven en ontvang 10 gratis Lootpoints. Deze kan je direct gebruiken om een korting te krijgen op al onze producten! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de eerste van promo’s en kortingen.

Dé populairste thema's

Bij Lootspot vind ik collecters-items en speciale stukken die nergens anders verkrijgbaar zijn!