Funko Pop Disney

Al jouw favoriete Funko Pop Disney figuren uit een magische wereld​

Wie wordt er nu niet betoverd door Disney? Snuffel eens rond in ons online aanbod van Funko Pop Disney. 
Vind je op onze website niet wat je vind? Kom dan eens langs in onze winkel in Zonhoven, of contacteer ons

Bekijk hier alle losse Disney figuren

In de kijker: De Kleine Zeemeermin

Iedereen kent De Kleine Zeemeermin, één van de absolute Disney klassiekers. Het verhaal van de dromerige Ariël, de zorgzame kreeft Sebastian, de knappe prins en de akelige heks Ursula blijft hele generaties betoveren. Laat Ariël dus niet ontbreken in jouw collectie, of maak een fan erg blij met deze mooie Funko Pop! of met dit leuke stripverhaal.

In de kijker: Belle en het Beest

Een ander verhaal dat al verschillende generaties ontroerd, is dat van Belle en het beest. 
Belle beland in een kasteel waar een Beest woont, een vervloekte prins die zijn geheim aan niemand kan vertellen. Slaagt hij er in om een liefdesband met Belle op te bouwen, om zo de betovering te doorbreken?

Hiernaast hebben we nog duizenden items van andere thema's!

Misschien ben je ook wel fan van Harry Potter of Star Wars? Ook figuren zoals Funko Pop Bernadette Rostenkowski van The Bang Theory vind je bij ons, de helden van de turtles, Eleven van Stranger things…
Daarnaast zijn er ook talrijke sporthelden te vinden in ons aanbod, comic-con exclusive items, gesigneerde items, noem maar op. Bovendien vind je niet alleen Funko Pops, maar ook comics, trading cards en andere collectors items. Zowel nieuwe stuks, als unieke items die je nergens anders meer kan vinden.